artikel

Gezocht: tips voor de rubriek ‘Omslag

Supply chain

Gezocht: tips voor de rubriek ‘Omslag
Omslag Logistiek

Een opmerkelijke carrièrestap, succesvol opkrabbelen na een reorganisatie, het voltooien van een in het oog springend logistiek project? Hierachter schuilen vaak mooie verhalen. U leest ze in dit dossier ‘Omslag’.

Logistiek Magazine brengt vanaf februari 2011 in elk nummer een boeiend verhaal over een logistiek professional die een opmerkelijke ‘omslag’ heeft meegemaakt in de logistieke sector. Dit kan een kentering zijn op heel divers gebied.  

  

Tips voor deze rubriek? 

Heeft u een opvallend verhaal te vertellen, of weet u iemand die voor deze rubriek in aanmerking komt? Laat het de redactie van Logistiek weten!

 

Mail uw tip naar redactie.logistiek@reedbusiness.nl, o.v.v. Tip voor rubriek omslag.

Reageer op dit artikel