artikel

Locatie en routebeschrijving

Supply chain

Locatie en routebeschrijving
LmvhJ

Hoe komt u naar het evenement Logistiek manager van het Jaar?

Van Nelle Ontwerpfabriek, Rotterdam
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
 

Den Haag/Utrecht via de A20
Borden volgen richting Hoek van Holland. Direct na knooppunt Kleinpolderplein de afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Aan het einde van de Schuttevaerstraat rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Ontwerpfabriek aan uw linkerhand.
 
Hoek van Holland/Beneluxtunnel via de A20
Na Schiedam de afslag Spaanse Polder nemen en onderaan de afrit rechts afslaan. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Aan het einde van de Schuttevaerstraat rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Ontwerpfabriek aan uw linkerhand.
  
Breda via de Van Brienenoordbrug
Borden volgen met o.a. Rotterdam/Den Haag. Daarna richting Hoek van Holland. De afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Aan het einde van de Schuttevaerstraat rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Ontwerpfabriek aan uw linkerhand.
 
Parkeren
Volg de P-borden bij de Van Nelle Ontwerpfabriek.

LET OP!! sommige routeplanners / navigatiesystemen brengen u naar de verkeerde kant van het spoor als u Van Nelleweg intoetst. Toets dan Schuttevaerweg in!
 
Komend met de trein of bus
U neemt de trein tot Rotterdam Centraal Station of Schiedam Centrum. Op beide stations neemt u de buslijn 38 richting Schiedam (vanaf Rotterdam Centraal) of richting Crooswijk (vanaf Schiedam Centrum). Uitstappen bij de halte Beukelsbrug. De trap naar beneden nemen, linksaf het spoorviaduct onderdoor en oversteken naar de hoofdingang van de Van Nelle Ontwerpfabriek. Zie voor informatie http://www.ret.nl/ (bus) en http://www.ns.nl/ (trein)

Reageer op dit artikel