artikel

Veel activiteiten tijdens ICT & Logistiek 2010

Supply chain

Veel activiteiten tijdens ICT & Logistiek 2010
ICT & logistiek

Een Supply Chain Center, speciale tours op het gebied van RFID, WMS, TMS en Boordcomputers, demo’s en workhops… op de vakbeurs ICT& Logistiek is genoeg te doen. Vooral handig voor mensen die efficiënt de beurs willen bezoeken. Een overzicht van de activiteiten:

RFID tour
RFID werd jarenlang afgeschilderd als de gedoodverfde opvolger van de barcode, maar dat is niet in alle toepassingen vanzelfsprekend meer. Tijdens de RFID-tour, in samenwerking met het RFID-platform Nederland en AIM Nederland, maken bezoekers kennis met nieuwe toepassingsmogelijkheden en wat ze wel én niet met RFID-technologie kunnen doen. Na een korte inleiding door een RFID-specialist leidt deze tour bezoekers langs diverse exposanten die gespecialiseerd zijn in RFID-oplossingen. De tour start dagelijks om 13.00 vanaf de AIM Business Lounge op de beursvloer.

 

Supply Chain Centre
Het Supply Chain Centre is nieuw op Logistiek& ICT. Op dit paviljoen kan de bezoeker op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende adviseurs op het gebied van logistiek en supply chain.

 

TLN-Tours
Transport & Logistiek Nederland (TLN) verzorgt diverse rondleidingen over de beursvloer tijdens één van de TLN-tours. Dit jaar zijn er drie  verschillende tours met  ieder zijn eigen thema: warehousemanagementsystemen (WMS), transportmanagementsystemen (TMS) en boordcomputers (BC).  Tijdens de rondgang over de beurs krijgen bezoekers inzicht in de laatste ontwikkelingen op het terrein van het gekozen thema. Ook voert de tour langs in het onderwerp gespecialiseerde leveranciers. Op de stands volgt ter kennismaking een korte presentatie van ca. vijf minuten.Startpunt van de tours is de stand van TLN. 

 

Meer informatie is te vinden op de website van de beurs.

 

Gratis toegang vakbeurs ICT & Logistiek
Toegang tot de beurs is gratis na voorregistratie. Vraag hier uw gratis toegangsbadge aan.

Reageer op dit artikel