artikel

Flexibeler plannen voor Kartell

Supply chain

Kartell zocht naar een geïntegreerde oplossing omdat zij flexibeler wilde kunnen inplannen, meer inzicht wilde hebben in haar voorraden en efficiënter wilde werken.

Kartell zocht naar een geïntegreerde oplossing omdat zij flexibeler wilde kunnen inplannen, meer inzicht wilde hebben in haar voorraden en efficiënter wilde werken.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Kartell Collection   Leverancier/dienstverlener: Inter Access
Plaats: Culemborg  
Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname:
Productnaam: Prodin-P3 Suite  

Op 3 december 2008 heeft Kartell Collection de contracten ondertekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite. Kartell Collection is een toonaangevende producent van moderne zitmeubelen in het midden- en hogere segment. De collectie bestaat uit betaalbare designmeubelen, gestoffeerd in trendy kleuren, zowel in stof als in leder. Verkoop vindt uitsluitend plaats via haar dealers.
  
Kartell was op zoek naar een geïntegreerde oplossing omdat zij flexibeler wil kunnen inplannen, meer inzicht wil hebben in haar voorraden en efficiënter wil werken. De uitgebreide functionaliteit van de Prodin-P3 Suite sloot uitstekend aan bij deze wensen van Kartell. De Prodin-P3 Suite is de geïntegreerde ERP oplossing voor het MKB van Inter Access. Het biedt een totaaloplossing voor het optimaal beheersen van alle bedrijfsprocessen; uiteraard de interne processen, maar zeker ook de ketenintegratie met klanten en leveranciers (voor- en achterwaartse ketenintegratie).
 
Voorbeelden van praktische functionaliteit waarmee bedrijven hun concurrentiepositie kunnen verbeteren, zijn CRM, mobiele oplossingen voor de buitendienst, internetportaal, uitgebreid rapportageplatform en elektronische (order)verwerking met klanten en leveranciers. Deze oplossing is specifiek ontworpen voor servicebedrijven, klantordergestuurde productiebedrijven en (technische) handelsondernemingen.

Reageer op dit artikel