artikel

Teams op weg naar grote finaledag

Supply chain

Teams op weg naar grote finaledag
Internet supply chain game: The Fresh Connection

The Fresh Connection draait deze week zijn zesde en laatste ronde. Hierna is het voor de 250 teams afwachten wie er door gaat naar de grote finale op donderdag 22 januari 2009 in Maarssen. Gezien de inzet van de teams tijdens het internetgame belooft dat een spannend slotstuk te worden van een boeiende competitie.

Er vallen deze week mooie scores te verdienen met het goed benutten van slimme samenwerkingsconcepten. Connection is ook het centrale thema van de finaledag. Daar staan de overgebleven teams nog drie intensieve rondes te wachten. De scores daar bepalen wie de hoofdprijs ontvangt en gehuldigd gaat worden als Supply Chain Team 2008/2009.

 

Poulewinnaars en tweede teams

Het enthousiasme waarmee het spel wordt gespeeld, straalt af op het afsluitende event. De finaledag heeft op voorhand al 400 deelnemers. Alle winnaars van de poules doen mee in de finale samen met vijf teams, die een hoge score hebben als tweede team in de poule.

 

Inhoudelijk programma

Deelnemers aan The Fresh Connection, die de finale niet hebben gehaald, kunnen zich op 22 januari eveneens goed vermaken. Dat geldt natuurlijk ook voor andere belangstellenden. Er is een interessant inhoudelijk programma opgetuigd door de organisatie. Sprekers zijn onder andere Hans Roelofs van Refresco, Roy Heiner (Volvo Ocean Race) en Peter Ernsting van Unilever. Tevens is er een parallelprogramma met workshops vanuit de sponsors en een uitgebreide interactieve sessie.

 

Meer over het programma: http://www.thefreshconnection.nl/

 

Reageer op dit artikel