artikel

Is de logistieke industrie sexy genoeg?

Supply chain

Is de logistieke industrie sexy genoeg?
Internationaal carriere onderzoek logistiek

Is de logistiek en supply chain industrie sexy genoeg om jonge afgestudeerde talent aan te trekken? Wat denkt de volgende generatie van professionals over het werken in de logistiek en supply chain industrie vergeleken met andere industrieën?Zijn er factoren die starters weerhouden om een baan te nemen in de logistiek? Wat kan er gedaan worden om logistiek meer aantrekkelijk te maken voor jong talent?

Europhia Consulting houdt momenteel een wereldwijde onderzoek over hoe jong talent naar de logistieke en supply chain industrie kijkt en wat er  gedaan kan worden om de toestroom van  bekwaam en gekwalificeerd personeel voor de toekomst te verzekeren.
 

Dit onderzoek is de zesde en laatste module van de Global Logistics HR Survey Series 2008. De onderzoeksreeks onderzoekt zes verschillende HR-onderwerpen, die momenteel binnen de logistiek en supply chain industrie worden besproken.
  

Op de huidige arbeidsmarkt moeten bedrijven actief worden om als ‘employer of choice’ te worden erkend. De manier waarop jong talent naar bedrijven kijken, zoekend naar hun eerste/volgende carrièrestap, is cruciaal in een krappe arbeidsmarkt aangezien de talenten voor de beste werkgevers in de markt kiezen.

Geef uw mening! Het zal slechts 3-5 minuten duren. Het onderzoek is online toegankelijk op http://www.europhia-research.com/. Als dank van uw tijd en inspanning, ontvangt u een exemplaar van het rapport vóór de publicatie. (inzenden is niet meer mogelijk)

 

Reageer op dit artikel