artikel

Plantenkwekerij Vreugdenhil integreert softwaretoepassingen

Supply chain

Plantenkwekerij Vreugdenhil integreert softwaretoepassingen
Plantenkwekerij Vreugdenhil integreert softwaretoepassingen

Plantenkwekerij Vreugdenhil implementeert Microsoft DynamicsTM NAV in combinatie met IS Agriware standaard. Tot nu toe werd bij Vreugdenhill gewerkt met allerlei verschillende applicaties. Deze worden nu geïntegreerd in een allesomvattend pakket. Vreugdenhil verwacht dat daardoor diverse bedrijfsprocessen efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Plantenkwekerij Vreugdenhil implementeert Microsoft DynamicsTM NAV in combinatie met IS Agriware standaard. Tot nu toe werd bij Vreugdenhill gewerkt met allerlei verschillende applicaties. Deze worden nu geïntegreerd in een allesomvattend pakket. Vreugdenhil verwacht dat daardoor diverse bedrijfsprocessen efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Plantenkwekerij Vreugdenhil BV   Leverancier/dienstverlener: Indigo Solutions
Plaats: De Lier  
Branche: land- & tuinbouw   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-07-2008
Productnaam: Microsoft Dynamics™ NAV  

Plantenkwekerij Vreugdenhil is een opkweekbedrijf voor zowel groenten als sierteeltproducten Het bedrijf gebruikt momenteel een groot aantal verschillende applicaties zoals Access, Excel, Word, Exact en SDF. In grote lijnen voldoen deze pakketten aan de wensen van de organisatie, maar de uitwisseling van gegevens tussen de verschillende pakketten is beperkt. Veel data moeten daarom telkens opnieuw worden ingevoerd. Die situatie is niet optimaal.

 

Fustadministratie

Dit aspect en de verwachte verdere groei van de activiteiten heeft er toe geleid dat Vreugdenhill nu overstapt op één geïntegreerde softwareoplossing. Na een gedegen afweging heeft het bedrijf gekozen voor Microsoft DynamicsTM NAV in combinatie met IS Agriware standaard. Het pakket wordt geleverd door Indigo Solutions. De volgende functionele onderdelen worden geïmplementeerd: Order- en verkoopadministratie,  CRM beheerpakket, planning, inkoop- en voorraadbeheer, productieproces, fustadministratie en financiële modules.

 

Lees ook

Reageer op dit artikel