artikel

De Ruyter Dieseltechniek kiest voor Prodin-P3 Suite

Supply chain

Projectgegevens Bedrijfsnaam: De Ruijter Dieseltechniek en De Ruijter Service   Leverancier/dienstverlener: Inter Access Plaats: Sliedrecht   Branche: automotive, machine- & apparatenbouw   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 29-08-2008 Productnaam: Prodin-P3 Suite   Op 6 februari jl. hebben De Ruyter Dieseltechniek B.V. en De Ruyter Service B.V. de contracten getekend voor de implementatie van de […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: De Ruijter Dieseltechniek en De Ruijter Service   Leverancier/dienstverlener: Inter Access
Plaats: Sliedrecht  
Branche: automotive, machine- & apparatenbouw   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 29-08-2008
Productnaam: Prodin-P3 Suite  

Op 6 februari jl. hebben De Ruyter Dieseltechniek B.V. en De Ruyter Service B.V. de contracten getekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite. Met name onze pragmatische oplossing voor de logistieke problemen van De Ruyter en het referentiebezoek aan Prodin klant Laskar heeft het bedrijf doen besluiten, te kiezen voor onze ERP oplossing. De Ruyter Dieseltechniek B.V. ontwerpt en produceert complete generatorsets voor schepen op zowel de binnen- als de zeevaart. De gehele productielijn, van A tot Z, is in eigen huis. Vanaf de engineering tot en met het proefdraaien, gebeurt onder hetzelfde dak. Vervolgens wordt deze installatie op een schip gemonteerd en vrijwel ieder product is daarmee uniek. Het bedrijf is opgericht in 2000 en gevestigd in Sliedrecht.

 

Op dit moment werken er circa 20 personen. De Ruyter Service B.V. is gevestigd in Nijmegen, haar monteurs werken over de hele wereld om ondermeer service en onderhoud te verlenen op de door De Ruyter Dieseltechniek B.V. geleverde machines. Sinds de oprichting hebben beide bedrijven een snelle groei doorgemaakt. Het gebruik van de Prodin-P3 suite zal voor beide bedrijven een belangrijke efficiencyslag betekenen onder andere op het gebied van voorraadbeheer, planning en levertijden.

Reageer op dit artikel