artikel

De belangrijkste serviceaspecten per ERP-leverancier

Supply chain

De belangrijkste serviceaspecten per ERP-leverancier
GXDOWNLOADS-LOGDOS111323D01

Uitgangspunt bij het onderzoek was wat klanten van ERP-leveranciers belangrijk vinden. Het volledige oplossen van problemen en de deskundigheid van de helpdesk-medewerker wordt belangrijker gevonden dan bijvoorbeeld de telefonische bereikbaarheid.

Wat de onderzochte ERP-gebruikers het belangrijkst vinden is de deskundigheid, behulpzaamheid en kennis van de leverancier bij het oplossen van problemen. Over het algemeen zijn respondenten hierover het meest tevreden bij de leverancier SAP. Microsoft Business Solutions en Infor scoren ook hoog op deze aspecten.

Exact heeft de laagste scores, dit geldt met name voor het aspect van het verhelpen van problemen conform de gemaakte afspraken (score 5.8).

 

Klik hier voor de tabel in JPG-formaat.  

Reageer op dit artikel