artikel

FIB Industriële Bedrijven vervangt SAP door Infor ERP Baan

Supply chain

FIB Industriële Bedrijven vervangt SAP door Infor ERP Baan
FIB Industriële Bedrijven

FIB Industriële Bedrijven, producent van procesapparatuur, is onlangs live gegaan met de ERP-oplossing voor de productie industrie, Infor ERP Baan.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: FIB Industriële Bedrijven   Leverancier/dienstverlener: Infor
Plaats:  
Branche: automotive, machine- & apparatenbouw   Bedrijfsgrootte: middelgroot: 100 – 399 werknemers
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-09-2007
Productnaam: Infor ERP Baan  

FIB viel tot eind vorig jaar onder GTI, een conglomeraat dat was gestandaardiseerd op SAP. Na de overname – november 2006 – door de RijnDijk Groep ontstond de behoefte aan een kosteneffectievere en eenvoudig te beheren oplossing. Een andere dochter van RijnDijk Groep, P&K Rail, had inmiddels al goede ervaringen opgedaan met Infor ERP Baan. Mede daardoor koos FIB voor deze ERP-oplossing voor de ondersteuning van alle logistieke en financiële processen.

 

Zoveel mogelijk zelf doen

“We kozen Infor vanwege de kosteneffectiviteit en de beheerbaarheid van het ERP. We willen het configuratiebeheer van het systeem zoveel mogelijk zelf doen”, aldus Hans Wouters, managing director van FIB.

 

FIB

FIB Industriële Bedrijven is 60 jaar geleden begonnen als leverancier van isolatieproducten voor de zuivelindustrie. Het edrijf groeide uit tot een wereldspeler op het gebied van procesapparatuur en bierbrouwinstallaties

 

Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel