artikel

Yakult Europe live met EDI van SRC System Intergrators

Supply chain

Yakult Europe live met EDI van SRC System Intergrators
Yakutl kiest nieuw EDI systeem

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Yakult Europe   Leverancier/dienstverlener: SRC System Integrators Plaats: Almere   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: Productnaam: EDI-leverancier   Yakult Europe is veranderd van EDI leverancier waardoor uitrol van elektronisch dataverkeer in heel Europa mogelijk is gemaakt. Het was noodzakelijk voor Yakult de IT-structuur aan te passen, omdat retailers in Europa […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Yakult Europe   Leverancier/dienstverlener: SRC System Integrators
Plaats: Almere  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname:
Productnaam: EDI-leverancier  

Yakult Europe is veranderd van EDI leverancier waardoor uitrol van elektronisch dataverkeer in heel Europa mogelijk is gemaakt. Het was noodzakelijk voor Yakult de IT-structuur aan te passen, omdat retailers in Europa EDI als voorwaarde stellen. Softwareleverancier SRC System Integrators uit Hoorn implementeerde het nieuwe systeem.

Yakult produceert in Almere gezonde zuiveldrankjes voor de hele Europese markt en onderschrijft het belang van elektronisch zaken doen. Door gebruik van EDI kan Yakult het aantal fouten reduceren en handmatige handelingen terugdringen. Yakult heeft na implementatie door SRC, tools in handen gekregen waarmee pro-actief retailers benaderd en aangesloten kunnen worden. Ze beschikken nu over een software platform waardoor het mogelijk wordt EDI over heel Europa uit te rollen.

 

Service en ondersteuningEDI van SRC

Peter de Jong, Shared Service Manager van Yakult Europe: “SRC gaat een stap verder dan andere aanbieders van EDI oplossingen. Het is juist die service en ondersteuning die zo belangrijk is. Het Trading Partner Connectivity Program, waarmee we retailers kunnen aansluiten, hebben wij als zeer prettig ervaren. Omdat SRC al een aanzienlijk deel van onze trading partners kent, hadden we daar geen omkijken naar. Wij kregen daardoor meer tijd om ons te richten op onze kernactiviteiten.”

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel