artikel

Skifabrikant Rossignol kiest ERP-software van Lawson Software

Supply chain

Skifabrikant Rossignol kiest ERP-software van Lawson Software
Rossignol

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Skifabrikant Rossignol   Leverancier/dienstverlener: Lawson Software Plaats:   Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: Productnaam:   Skifabrikant Rossignol, kleding, accessoires, sluit een overeenkomst met Lawson Software om het M3 Enterprise Management Systeem te gaan gebruiken. Het systeem werd gekozen na een uitvoerige selectie onder ERP-leveranciers Doorslaggevend bij de keuze […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Skifabrikant Rossignol   Leverancier/dienstverlener: Lawson Software
Plaats:  
Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname:
Productnaam:  

Skifabrikant Rossignol, kleding, accessoires, sluit een overeenkomst met Lawson Software om het M3 Enterprise Management Systeem te gaan gebruiken. Het systeem werd gekozen na een uitvoerige selectie onder ERP-leveranciers

Doorslaggevend bij de keuze was Lawson’s focus op de mode-industrie. Rossignol ziet namelijk sterke overeenkomsten tussen de productie- en distributieprocessen bij skimateriaal en bij modeartikelen, alleen al in het onderscheid tussen zaken als maat, model en stijl.

 

Andere factoren om te kiezen voor M3 zijn de aanwezigheid van uitgebreide functionaliteiten in het systeem en de overeenkomsten in bedrijfscultuur tussen Rossignol en Lawson.

 

Lawson M3 (move, make en maintain, voorheen Movex) maakt gebruik van het IBM System i-platform en verbetert businessprocessen op het gebied van distributie, productieplanning en finance in verschillende Europese landen.

 

Lees ook: Wat is ERP? (Dossierartikel)

Lawson neemt Intentia over (juni 2005)

Reageer op dit artikel