artikel

Sandd geeft beheer IT in handen van Dedigate

Supply chain

Sandd geeft beheer IT in handen van Dedigate
Sandd

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Sandd   Leverancier/dienstverlener: Plaats: Apeldoorn   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: Productnaam: ERP-platform   Dedigate, managed hosting divisie van het Amerikaanse Terremark, gaat de komende jaren de ERP- en backoffice systemen van Sandd beheren. Sandd is het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Het postbedrijf heeft gekozen voor Dedigate door […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Sandd   Leverancier/dienstverlener:
Plaats: Apeldoorn  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype:   Datum ingebruikname:
Productnaam: ERP-platform  

Dedigate, managed hosting divisie van het Amerikaanse Terremark, gaat de komende jaren de ERP- en backoffice systemen van Sandd beheren. Sandd is het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Het postbedrijf heeft gekozen voor Dedigate door de schaalbaarheid van het aangeboden platform.

ICT-manager van Sandd, Laurens Oppers, licht toe: “De Nederlandse postmarkt kenmerkt zich door efficiënte dienstverlening en lage posttarieven. Om een goede prijs-kwaliteitverhouding te blijven leveren, bekijken we altijd hoe we onze operationele prestaties kunnen verbeteren.” In overleg met consultancypartner van Sandd, Magnus, is besloten het beheer van de kernsystemen uit te besteden.

 

Maatwerk infrastructuur

Dedigate voorziet Sandd van een serverpark om de beschikbaarheid van Sandd’s backoffice- en ERP-systemen veilig te stellen. In een tweede datacentrum draait de testopstelling die daarnaast als backup zal dienen in geval zich een calamiteit voordoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ongebruikelijk zware ‘tropische stormen’ die Noord-Europa recentelijk teisterden. Dedigate heeft een maatwerk infrastructuur voor Sandd ontworpen om aan de geformuleerde eisen en wensen te voldoen.

Reageer op dit artikel