artikel

Denka live met SAP All-in-One

Supply chain

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Denka   Leverancier/dienstverlener: Chameleon Plaats: Barneveld   Onderleverancier/-dienstverlener: SAP Nederland Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-01-2007 Productnaam: mySAP All-in-One   Denka International is live met mySAP All-in-One. De producent van bestrijdingsmiddelen krijgt met de ERP-software zo een beter inzicht in de supply chain. Ook wordt hiermee magazijnbeheer en het voorraadniveau […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Denka   Leverancier/dienstverlener: Chameleon
Plaats: Barneveld   Onderleverancier/-dienstverlener: SAP Nederland
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-01-2007
Productnaam: mySAP All-in-One  

Denka International is live met mySAP All-in-One. De producent van bestrijdingsmiddelen krijgt met de ERP-software zo een beter inzicht in de supply chain. Ook wordt hiermee magazijnbeheer en het voorraadniveau verbeterd. Softwareleverancier Chameleon heeft het pakket geïmplementeerd.

Met de ERP-oplossing van Chameleon kunnen de bedrijfsprocessen van Denka beter worden gestroomlijnd. Er kunnen verder meer gegevens worden vastgelegd en de bedrijfsvoering en de efficiency wordt vergroot. Hierdoor kan de leverancier van oplossingen voor de plaagbestrijding een jaarlijkse omzetgroei van tien procent realiseren.

Beter inzicht

Met het pakket wordt volgens Chameleon de planning en de behoeftebepaling aanzienlijk verbeterd. De magazijnmeester bij Denka boekt nu zelf de goederen van vrachtwagens die gelost worden. De inkoopafdeling ontlast Denka hiermee en krijgt een actueler inzicht in de ontvangsten. De medewerkers krijgen verder meer inzicht in hun eigen processen.

 

Reageer op dit artikel