artikel

Danieli Corus kiest voor Microsoft Dynamics AX van Qurius

Supply chain

Danieli Corus kiest voor Microsoft Dynamics AX van Qurius
Staalproducent Danieli Corus verbetert efficiëntie met nieuw ERP

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Danieli Corus   Leverancier/dienstverlener: 0 Plaats:   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: Productnaam: Microsoft Dynamics AX   Danieli Corus, voor 50 procent eigendom van staalconcern Corus, heeft gekozen voor Microsoft Dynamics AX. Softwareleverancier Qurius gaat het ERP-pakket installeren. Belangrijkste redenen om te kiezen voor de nieuwe software zijn het verbeteren van […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Danieli Corus   Leverancier/dienstverlener: 0
Plaats:  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype:   Datum ingebruikname:
Productnaam: Microsoft Dynamics AX  

Danieli Corus, voor 50 procent eigendom van staalconcern Corus, heeft gekozen voor Microsoft Dynamics AX. Softwareleverancier Qurius gaat het ERP-pakket installeren. Belangrijkste redenen om te kiezen voor de nieuwe software zijn het verbeteren van de efficiëntie en het beperken van de valutaire risico’s.

De ERP-oplossing die Qurius gaat implementeren is onderdeel van het Microsoft Industry Builder-programma. Dit programma is ontwikkeld voor de professionele servicesector. Bij Danieli Corus moet de software bijdragen aan bedrijfsbrede efficiëntie, dankzij de financiële module en integratie met de urenregistratie en projectadministratie. Het pakket wordt op termijn uitgebreid met de modules voor planning, inkoop en customer relationship management. Voor dit laatste gaat Danieli Corus Microsoft Dynamics CRM gebruiken.

Verschillende locaties

Danieli Corus levert installaties, machines en advies op het gebied van staalindustrie aan bedrijven over de hele wereld, vanuit vestigingen in Nederland, Canada en de Verenigde Staten. Daarbij moeten verschillende lokale valuta in het financiële systeem op de juiste ingedekte waarde verwerkt worden. Volgens Paul Hubbeling, manager operations- en ICT-verantwoordelijke bij Danieli Corus, kunnen met de nieuwe  ERP-oplossing de valutaire risico’s worden verminderd. “Bovendien maakt Microsoft Dynamics AX wereldwijde centrale informatieverwerking mogelijk, waardoor de kwaliteit van de informatie sterk verbetert.”  

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel