artikel

Boel Groep verruilt financiele module

Supply chain

Boel Groep verruilt financiele module
Boels stapt over op een ander financieel pakket

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Boels Groep   Leverancier/dienstverlener: 0 Plaats: Sittard   Onderleverancier/-dienstverlener: SAP Nederland Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: Productnaam: mySAP All-in-One   Boels Groep heeft het ene financiële pakket ingeruild voor het andere. Greatplains van Microsoft voldeed niet. Een financiële omgeving gebaseerd op mySAP All-in-One voldoet hopelijk wel. mYuice implementeert de nieuwe software […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Boels Groep   Leverancier/dienstverlener: 0
Plaats: Sittard   Onderleverancier/-dienstverlener: SAP Nederland
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype:   Datum ingebruikname:
Productnaam: mySAP All-in-One  

Boels Groep heeft het ene financiële pakket ingeruild voor het andere. Greatplains van Microsoft voldeed niet. Een financiële omgeving gebaseerd op mySAP All-in-One voldoet hopelijk wel. mYuice implementeert de nieuwe software de komende zes maanden bij Boels bekend van onder meer party- en eventverhuur.

Boels Groep werkt al sinds een aantal jaren met het ERP pakket Insphire en omdat daarin een standaardkoppeling zat verwerkt naar Microsofts financiële pakket Greatplains, werd in 2005 gekozen voor deze oplossing. Financieel directeur Piet Donners hierover: “Helaas voldeed die oplossing niet, het werken ermee leverde teveel problemen op.”

 

Andere landen toevoegen

Toen Boels de problemen beu was ging het op zoek naar een oplossing die wel zou voldoen. Het koos voor SAP, geïmplementeerd door reseller mYuice. Hein Kivits, verkoopdirecteur bij mYuice: “Boels gaf aan dat ze onder meer de mogelijkheid wilden hebben om andere landen toe te voegen. Daarnaast is de SAP oplossing via interfaces te koppelen aan de bestaande verhuurapplicatie. Volgens ons heeft Boels, als de implementatie over een half jaar is afgerond, meer mogelijkheden in de breedte en de diepte om zaken te veranderen dan wel toe te voegen aan de huidige werkzaamheden.”

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel