artikel

WTH vloerverwarming &-koeling kiest voor ERP-software van Logic Vision

Supply chain

WTH vloerverwarming &-koeling kiest voor ERP-software van Logic Vision
vloerverwarmingsleverancier

Projectgegevens Bedrijfsnaam: WTH   Leverancier/dienstverlener: Logic Vision Plaats: Dordrecht   Onderleverancier/-dienstverlener: Microsoft Business Solutions Branche: groothandel non-food   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-06-2007 Productnaam: Microsoft Dynamics NAV   WTH vloerverwarming &-koeling heeft gekozen voor ERP-software van leverancier Logic Vision. Het bedrijf werkte al enige jaren met een oudere versie van Microsoft Dynamics NAV, […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: WTH   Leverancier/dienstverlener: Logic Vision
Plaats: Dordrecht   Onderleverancier/-dienstverlener: Microsoft Business Solutions
Branche: groothandel non-food   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-06-2007
Productnaam: Microsoft Dynamics NAV  

WTH vloerverwarming &-koeling heeft gekozen voor ERP-software van leverancier Logic Vision. Het bedrijf werkte al enige jaren met een oudere versie van Microsoft Dynamics NAV, maar deze oplossing voldeed niet meer aan de eisen. WTH krijgt nu de beschikking over een standaard oplossing van Logic Vision.

In het oude pakket leverde voor-en nacalculatie van de projecten het management van WTH te weinig inzicht op. Verder liepen zaken als termijnfacturatie niet efficiënt genoeg. De oplossing bestond merendeels uit maatwerk en externe systemen met standaard functionaliteit van Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met specifieke add-ons.

 

Eigenschappen ERP-pakket

De vloerverwarmingsleverancier hecht grote waarde aan het zoveel mogelijk inzetten van standaard functionaliteit van Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met specifieke add-ons. Om deze reden heeft WTH gekozen voor de standaard oplossing van Logic Vision. De software die wordt gebruikt is voorzien van een projectenmodule en de standaard service modules die verder volledig zijn geïntegreerd. De module geeft inzicht in zowel voor- als nacalculatie per project, gebouw, installatie en/of bestekscode. Er kunnen werkorders worden gegenereerd die vervolgens kunnen worden gepland binnen de personeelsplanning.

 

WTH gaat vooralsnog met 70 medewerkers (gelijktijdig) werken met het systeem. De implementatie gaat per direct van start en zal een klein half jaar in beslag nemen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel