artikel

Special Fruit live met ERP-Software van Schouw Informatisering

Supply chain

Special Fruit live met ERP-Software van Schouw Informatisering
Special Fruit importeur van fruit en groenten

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Special Fruit   Leverancier/dienstverlener: Schouw Informatisering Plaats: Meer (België)   Branche: groothandel food   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: 03-01-2007 Productnaam:   Special Fruit uit Meer (België) is sinds kort live met nieuwe ERP-software van Schouw Informatisering. De importeur van fruit en groenten heeft gekozen voor een oplossing van deze leverancier om het […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Special Fruit   Leverancier/dienstverlener: Schouw Informatisering
Plaats: Meer (België)  
Branche: groothandel food   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: 03-01-2007
Productnaam:  

Special Fruit uit Meer (België) is sinds kort live met nieuwe ERP-software van Schouw Informatisering. De importeur van fruit en groenten heeft gekozen voor een oplossing van deze leverancier om het logistieke proces beter te kunnen beheersen.

Schouw Informatisering heeft de softwarepakketten van Microsoft Dynamics NAV en SI Foodware geïmplementeerd. Met de software is het hele bedrijfsproces van Special Fruit versneld. Voorheen waren er twee personen zo’n twee weken bezig met het berekenen van de actuele maandcijfers. Volgens Special Fruit gaat dit nu aanzienlijk sneller. Ook is er korte metten gemaakt met alle aparte systemen voor de administratieve processen enerzijds en de logistieke stromen anderzijds door het integreren van alle applicaties.

 

Nederland-België

Het automatiseren van partijadministratie is complex en niet standaard in een ERP-applicatie aanwezig. De importeur ging specifiek op zoek naar een Nederlandse softwareleverancier, omdat er in Nederland meer AGF bedrijven zijn dan in België. Uiteindelijk koos Special Fruit voor Schouw Informatisering, een leverancier die kennis heeft van de AGF branche.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel