artikel

Rademaker Groep kiest mySAP All-In-One-pakket van 2B Interactive

Supply chain

Rademaker Groep kiest mySAP All-In-One-pakket van 2B Interactive
Rademaker Groep verkiest SAP boven Baan

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Rademaker Groep   Leverancier/dienstverlener: 0 Plaats: Culemborg   Onderleverancier/-dienstverlener: SAP Nederland Branche: automotive, machine- & apparatenbouw   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: Productnaam: mySAP All-In-One   Rademaker Groep, bekend van machines voor deegverwerking, heeft besloten de ERP-software van Baan na acht jaar te vervangen door SAP-software. Het bedrijf heeft geen vertrouwen meer […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Rademaker Groep   Leverancier/dienstverlener: 0
Plaats: Culemborg   Onderleverancier/-dienstverlener: SAP Nederland
Branche: automotive, machine- & apparatenbouw   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname:
Productnaam: mySAP All-In-One  

Rademaker Groep, bekend van machines voor deegverwerking, heeft besloten de ERP-software van Baan na acht jaar te vervangen door SAP-software. Het bedrijf heeft geen vertrouwen meer in Baan na de vele overnames. Softwareleverancier 2B Interactive gaat het mySAP All-In-One-pakket implementeren.

De Rademaker Groep maakte zich zorgen over de continuïteit van de software en van de ondersteuning die Baan kan geven, doordat het bedrijf in vijf jaar maar liefst drie keer van eigenaar is gewisseld. TomorrowNow, dochter van SAP, neemt al geruime tijd de maintenance over van bedrijven die PeopleSoft, JD Edwards en Siebel gebruiken. Vanaf 1 januari 2007 biedt zij deze service ook aan voor Baan-gebruikers.

 

Software migreren

Rademaker Groep gaat vanaf heden gebruik maken van het Safe Passage programma van SAP. Dit programma omvat een speciaal aanbod van applicaties, technologie en support voor bedrijven die werken met ERP-software van Baan, Oracle, Siebel, PeopleSoft, JD Edwards of Retek. Deze bedrijven krijgen zo de mogelijkheid hun IT-infrastructuur te migreren naar SAP.

 

Brancheoplossing

Het bedrijf heeft gekozen voor een migratie naar ODM III. Dit is een volledig vooringerichte brancheoplossing op basis van mySAP All-In-One van leverancier 2B Interactive. Het pakket is met name voor ondernemingen met een klantordergestuurde logistiek en productiebesturing.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel