artikel

Kuijpers kiest voor 4PS Construct van 4PS

Supply chain

Kuijpers kiest voor 4PS Construct van 4PS
Kuijpers Installaties heeft gekozen voor software van 4PS

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Kuijpers   Leverancier/dienstverlener: 4PS Plaats: De Meern   Onderleverancier/-dienstverlener: Microsoft Business Solutions Branche: bouw & installatie   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-07-2007 Productnaam: 4PS Contstruct   Kuijpers Maintenance, onderdeel van Kuijpers Installaties, heeft gekozen voor het softwarepakket 4PS Construct van 4PS. Kuijpers wil met de nieuwe software de automatische afhandeling van […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Kuijpers   Leverancier/dienstverlener: 4PS
Plaats: De Meern   Onderleverancier/-dienstverlener: Microsoft Business Solutions
Branche: bouw & installatie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-07-2007
Productnaam: 4PS Contstruct  

Kuijpers Maintenance, onderdeel van Kuijpers Installaties, heeft gekozen voor het softwarepakket 4PS Construct van 4PS. Kuijpers wil met de nieuwe software de automatische afhandeling van alle bedrijfsprocessen onderbrengen in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem.

Kuijpers Installatie heeft tot doel met de nieuwe software de productiviteit van de organisatie te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. Het pakket dat wordt ingezet door softwareleverancier 4PS is een oplossing speciaal voor de bouw- en installatietechniek.

 

Mobiele veldapplicatie

Aan de ERP-oplossing zal verder een mobiele veldapplicatie worden gekoppeld. Hiermee worden de benodigde informatiestromen van en naar het veld ontsloten. Zo wordt het ook mogelijk om prestatiecontracten te besturen en te bewaken.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel