artikel

Hoogerdijk kiest voor Logic Vision

Supply chain

Hoogerdijk kiest voor Logic Vision
Rubber

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Hoogerdijk Technical Rubbers   Leverancier/dienstverlener: Logic Vision Plaats: Son   Onderleverancier/-dienstverlener: Microsoft Business Solutions Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-01-2007 Productnaam: Microsoft Dynamics NAV   Hoogerdijk Technical Rubbers heeft gekozen voor ERP-software van leverancier Logic Vision. Het betreft Microsoft Dynamics NAV. Deze software biedt een oplossing voor de […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Hoogerdijk Technical Rubbers   Leverancier/dienstverlener: Logic Vision
Plaats: Son   Onderleverancier/-dienstverlener: Microsoft Business Solutions
Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-01-2007
Productnaam: Microsoft Dynamics NAV  

Hoogerdijk Technical Rubbers heeft gekozen voor ERP-software van leverancier Logic Vision. Het betreft Microsoft Dynamics NAV. Deze software biedt een oplossing voor de administratieve ondersteuning van de productie- en financiële processen.

De standaard functionaliteit van Microsoft Dynamics NAV voorziet voor het grootste deel in de wensen en eisen van Hoogerdijk. Er waren echter ook een aantal specifieke zaken die niet standaard worden afgedekt. Hiervoor had Logic Vision echter al eerder ERP modules ontwikkeld en daarmee wordt het gehele proces integraal ondersteund. De componenten die Logic Vision naast de standaard functionaliteit gaat inzetten zijn onder meer componenten op het gebied van calculatie, kwaliteitscontrole en gereedschappenbeheer.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel