artikel

Dremefa kiest voor Infor ERP LN van Korade

Supply chain

Dremefa kiest voor Infor ERP LN van Korade
ERP Projectteam van Dremefa/Korade

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Dremefa   Leverancier/dienstverlener: Korade Plaats: Didam   Onderleverancier/-dienstverlener: 0 Branche: metaal- & kunststofindustrie   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-01-2007 Productnaam: Infor ERP LN   Binnen vier maanden is productiebedrijf Dremefa gemigreerd van Infor Baan IV naar Infor ERP LN. De verandering was broodnodig aangezien het bedrijf af wilde van het maatwerk. […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Dremefa   Leverancier/dienstverlener: Korade
Plaats: Didam   Onderleverancier/-dienstverlener: 0
Branche: metaal- & kunststofindustrie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-01-2007
Productnaam: Infor ERP LN  

Binnen vier maanden is productiebedrijf Dremefa gemigreerd van Infor Baan IV naar Infor ERP LN. De verandering was broodnodig aangezien het bedrijf af wilde van het maatwerk. Softwareleverancier Korade verzorgde de overgang naar het nieuwe systeem, dat sinds begin januari draait.

Dremefa koos, na een uitgebreid selectietraject, voor Korade door de goede referenties van de softwareleverancier op het gebied van Infor ERP LN.  De motivatie voor het pakket van Korade was een combinatie van de gebruiksvriendelijkheid in combinatie met de ondersteuning van productie- en assemblageprocessen. Korade heeft verder ook, voor besturing van het bedrijfsproces, IQBS Business Intelligence geïmplementeerd.

 

Familiebedrijf

Dremefa is een familiebedrijf dat voornamelijk fiets kinderveiligheidstoeltjes produceert, maar ook bermpalen, regenpijpbeugels, kettingspanners. Het bedrijf beschikt over een kunststofspuitgietafdeling, metaalstamperij, gereedschapmakerij en een assemblageafdeling. De logistieke handelingen worden volledig in eigen beheer uitgevoerd.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel