artikel

Vital Scientific kiest voor Microsoft Dynamics AX van Microsoft (Pulse)

Supply chain

Vital Scientific kiest voor Microsoft Dynamics AX van Microsoft (Pulse)
Kinkelder tekent voor ERP van Pulse

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Vital Scientific   Leverancier/dienstverlener: Microsoft Business Solutions Plaats: Spankeren / Dieren   Branche: automotive, machine- & apparatenbouw   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Groothandel   Datum ingebruikname: 03-12-2007 Productnaam:   In één week heeft ERP-leverancier Pulse er drie nieuwe klanten bijgekregen, alle drie machine- en/of apparatenbouwers. Eerder dit jaar tekenden al vijf andere bedrijven. ‘Ongeveer anderhalf […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Vital Scientific   Leverancier/dienstverlener: Microsoft Business Solutions
Plaats: Spankeren / Dieren  
Branche: automotive, machine- & apparatenbouw   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Groothandel   Datum ingebruikname: 03-12-2007
Productnaam:  

In één week heeft ERP-leverancier Pulse er drie nieuwe klanten bijgekregen, alle drie machine- en/of apparatenbouwers. Eerder dit jaar tekenden al vijf andere bedrijven. ‘Ongeveer anderhalf jaar geleden hebben we heel bewust de stap gezet naar focus op branche.’

‘We hebben ons als doel gesteld de problematiek van een beperkt aantal branches eigen te maken’, zegt Harco van Polen van Pulse. ‘Namelijk die van de bouwtoelevering, de machine- en apparatenbouw en de metaalproductenindustrie.’ Het feit dat er afgelopen jaar acht nieuwe klanten hebben getekend bewijst voor hem dat deze strategie zijn vruchten begint af te werpen.

 

Onderschrift: Productiebedrijf Kinkelder sluit deal met Pulse-directeur Nico Tissink (rechts op foto).

 

Reseller Microsoft

Pulse Business Solutions is partner en reseller van Microsoft Business Solution. De ERP-oplossing die Pulse biedt is een combinatie van Microsoft Dynamics AX (voorheen Axapta) en de productconfigurator van Sofon.

 

De drie bedrijven die afgelopen week tekenden zijn de volgende:

 

Haas Mondomix

Deze producent van machines voor de voedingsmiddelenindustrie werkt momenteel met een verouderd ERP-systeem en heeft behoefte aan een nieuwe oplossing voor onder andere planning, calculatie en itemmanagement.

 

Vital Scientific

Deze producent van apparaten voor medische toepassingen zocht een oplossingen waarmee het kwaliteitsmanagement werd geborgd en een implementatiepartner voor de lange termijn.

 

Solland Solar

Deze producent van elektronische componenten wil de komende jaren zijn productie verdubbelen en zocht daarom naar een flexibeler ERP-systeem.

 

Twee andere bedrijven die recent tekenden voor Pulse zijn:

 

Kinkelder

Deze producent van metalen zaagbladen heeft zestien vestigingen in Europa en de VS en wilde die uitrusten met één centraal ERP-systeem om zo uniformiteit van procedures te bereiken.

 

De Rollecate

Deze producent van ramen, deuren en gevels zocht naar een flexibel ERP-systeem en een implementatiepartij die zijn beloftes wél waar kon maken. Het gaat werken met het branchemodel voor de bouwtoelevering met daar bovenop wat nieuwe te bouwen functionaliteit.

 

Lees ook: Genap kiest voor ERP met productconfigurator (juni 2006).

Reageer op dit artikel