artikel

Paré kiest voor Microsoft Dynamics AX van HGH Business Consultancy

Supply chain

Paré kiest voor Microsoft Dynamics AX van HGH Business Consultancy
Het magazijn van Paré in Tynaarlo

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Paré   Leverancier/dienstverlener: HGH Business Consultancy Plaats: Tynaarlo   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-05-2007 Productnaam:   Tassenfabrikant Paré in Tynaarlo heeft het ERP-pakket Dynamics AX van Microsoft Business Solutions aangeschaft. Het pakket gaat draaien in de vestigingen in Nederland en Hong Kong. Het pakket wordt onder meer ingezet voor […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Paré   Leverancier/dienstverlener: HGH Business Consultancy
Plaats: Tynaarlo  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 01-05-2007
Productnaam:  

Tassenfabrikant Paré in Tynaarlo heeft het ERP-pakket Dynamics AX van Microsoft Business Solutions aangeschaft. Het pakket gaat draaien in de vestigingen in Nederland en Hong Kong. Het pakket wordt onder meer ingezet voor het beheer van de voorraad voor een grote Duitse retailer.

Paré levert tassen onder de merknamen Daniel Ray en Sur5al. De onderneming is de afgelopen jaren zo snel gegroeid dat de huidige applicatie niet meer toereikend is.

Het ERP-pakket van Microsoft Business Solutions wordt ook ingezet voor de aansturing van de logistiek. De distributie in Europa vindt plaats vanuit het magazijn van 7000 vierkante meter in Tynaarlo. De productie vindt plaats in China volgens een ontwerp dat wordt gemaakt in Tynaarlo. De productenten in China worden begeleid vanuit het kantoor van Eurobag in Hong Kong. Eurobag is net als Dutchbag een zusterbedrijf van Paré.

 

Vendor managed inventory

Bijzonder is dat in het magazijn van Paré value added logistics plaatsvindt, bijvoorbeeld het prijzen, labellen en coderen van artikelen.

Daarnaast gaat Paré voor een grote Duitse retailers de voorraad tassen beheren (vendor managed inventory) en de levering aan 500 winkels coördineren. Microsoft Dynamics AX biedt functionaliteit voor deze processen.

 

Groothandels

Het pakket wordt geïmplementeerd door HGH Business Consultancy in Amstelveen. HGH is Microsoft-partner en specialist in groothandels met eventueel productie- of assemblage-activiteiten en in de verhuurmarkt.

 

Lees ook: Roger & Roger stelt livegang uit (oktober 2006)

Reageer op dit artikel