artikel

Nedis live met Microsoft Dynamics AX van HGH Business Consultancy

Supply chain

Nedis live met Microsoft Dynamics AX van HGH Business Consultancy
Nedis kiest nieuw ERP-systeem

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Nedis   Leverancier/dienstverlener: HGH Business Consultancy Plaats: Hedel   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Groothandel   Datum ingebruikname: 01-12-2006 Productnaam:   Groothandel Nedis heeft gekozen voor een nieuw ERP systeem. Tot nog toe gebruikte het bedrijf haar zelf ontwikkelde systeem. Om voorbereid te zijn op de toekomst, werd besloten naar een nieuwe ERP-oplossing te […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Nedis   Leverancier/dienstverlener: HGH Business Consultancy
Plaats: Hedel  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Groothandel   Datum ingebruikname: 01-12-2006
Productnaam:  

Groothandel Nedis heeft gekozen voor een nieuw ERP systeem. Tot nog toe gebruikte het bedrijf haar zelf ontwikkelde systeem. Om voorbereid te zijn op de toekomst, werd besloten naar een nieuwe ERP-oplossing te zoeken.

v.l.n.r.: Jacob Gilad CEO Nedis en Ben Brouwer CEO van HGH

Na een selectieprocedure met tien kandidaten kwam HGH Business uit de bus. Dit bedrijf zal Microsoft Dynamics AX gaan implementeren. De keuze viel op HGH vanwege de bijbehorende training. De IT afdeling en key-users van de groothandel zullen worden opgeleid om samen een competence-center te gaan vormen.

 

Afronding

Begin januari is het project van start gegaan. Het is de bedoeling dat de eerste implementatiefase in het najaar afgerond wordt. Tegen die tijd zullen Nedis en HGH met een aantal vestigingen live gaan.

Groothandel Nedis is Europees marktleider voor de verkoop van accessoires, elektronische componenten en reserveonderdelen voor de bruin- en witgoedbranche. 

 

Gratis informatiepakket ERP

 

Reageer op dit artikel