artikel

Hexspoor kiest voor X-gram van Compri

Supply chain

Hexspoor kiest voor X-gram van Compri
hexspoor

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Hexspoor   Leverancier/dienstverlener: Plaats: Boxtel   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: Productnaam: X-gram   Boekbinderij Hexspoor Groep uit Boxtel verbetert de logistieke workflow met het ERP-systeem Xgram van leverancier Compri. De overhead kan hiermee tot 12 procent worden gereduceerd. Softwareleverancier Compri wordt normaal gesproken vooral door drukkerijen gekozen. Hexspoor koos voor […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Hexspoor   Leverancier/dienstverlener:
Plaats: Boxtel  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype:   Datum ingebruikname:
Productnaam: X-gram  

Boekbinderij Hexspoor Groep uit Boxtel verbetert de logistieke workflow met het ERP-systeem Xgram van leverancier Compri. De overhead kan hiermee tot 12 procent worden gereduceerd.

Softwareleverancier Compri wordt normaal gesproken vooral door drukkerijen gekozen. Hexspoor koos voor dit systeem vanwege de functionaliteiten. Zo is er onder meer de mogelijkheid om voor elke functiegroep een prioriteitenlijstje te maken.

Omdat via Xgram verschillende efficiencyslagen gemaakt worden (bijvoorbeeld bij het maken van offertes) kan de overhead volgens Hexspoor tot 12 procent worden gereduceerd. Ook bespaart Hexspoor in de verslaglegging.

 

Gratis informatiepakket ERP

Reageer op dit artikel