artikel

Dumeco live met Trace Engine van Intentia

Supply chain

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Dumeco   Leverancier/dienstverlener: Plaats: Beilen   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: 01-09-2005 Productnaam:   Varkens- en rundvleesproducent Dumeco zet Trace Engine van Intentia in om zijn Supply Chain inzichtelijk te maken. Zo kan het bedrijf de traceability verder verhogen en de voedselkwaliteit garanderen. Dumeco, gespecialiseerd in productie- en verwerking van zowel […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Dumeco   Leverancier/dienstverlener:
Plaats: Beilen  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: 01-09-2005
Productnaam:  

Varkens- en rundvleesproducent Dumeco zet Trace Engine van Intentia in om zijn Supply Chain inzichtelijk te maken. Zo kan het bedrijf de traceability verder verhogen en de voedselkwaliteit garanderen.

Dumeco, gespecialiseerd in productie- en verwerking van zowel rund als varkensvlees, kan met Trace Engine van iedere batch met een druk op de knop de historie nagaan: bij welke fokker het dier is geboren, bij welke veehouder het is opgegroeid en welk voer het heeft gehad. ‘Onze klanten stellen hoge eisen aan onze producten. Vooral klanten uit Engeland zijn erg kritisch als het gaat om voedselveiligheid en traceerbaarheid’, zegt Rémi Janssen, hoofd automatisering bij Dumeco. Volgens hem vragen ze regelmatig of Dumeco binnen een half uur bepaalde informatie kan geven. ‘Nu kost ons dat nog mankracht, straks kunnen we dit op ieder gewenst moment van ieder stuk vlees aanleveren.’ De implementatie bestaat vooral uit een integratie met Farmingnet, een maatwerksysteem waarmee Dumeco slachtgegevens terugkoppelt aan varkenshouders. Als alles voorspoedig verloopt gaat Dumeco op 15 september live.

 

Gratis informatiepakket ERP

Reageer op dit artikel