artikel

STB kiest voor nieuw ERP-systeem van 4PS

Supply chain

Centralisatie van ERP; tegengaan van versnippering

Centralisatie van ERP; tegengaan van versnippering

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: STB   Leverancier/dienstverlener: 4PS
Plaats: Eindhoven   Onderleverancier/-dienstverlener: Microsoft Business Solutions
Branche: bouw & installatie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype:   Datum ingebruikname: 01-01-2007
Productnaam:  

STB, gespecialiseerd in bedrijfsbeheer en –onderhoud, heeft gekozen voor het softwarepakket 4PS Construct van 4PS. De ERP- software is speciaal ontwikkeld voor de bouw- en installatiebranche. Het bedrijf uit Eindhoven maakt nu nog gebruik van drie verschillende systemen, wat leidt tot teveel versnippering.

“Door de versnippering van losstaande informatiesystemen moest er veel dubbele invoer van gegevens plaatsvinden. Door het ontbreken van deze integratie is het inzicht in de financiële voortgang en controles van de projecten/service niet optimaal genoeg”, verklaart Wil Wouters, controller van STB.

 

Standaard

STB is probeert zich te onderscheiden door meerjarenbegrotingen met een looptijd van tien jaar aan haar klanten aan te bieden. Dit stelt specifieke eisen aan de automatiseringsoplossing die vervult kunnen worden met 4PS Construct. De software maakt gebruik van de technologie van Microsoft. De aansluiting op de markstandaard levert voor STB voordelen op omdat de aanvullende producten ook met de Microsoft-standaards werken.

 

Lees ook: ERP op de bouwplaats (bladarchief)

Reageer op dit artikel