artikel

IHC Holland Parts & Services live met Isah ERP Software

Supply chain

IHC Holland Parts & Services live met Isah ERP Software
Baggerinstallatie

De mogelijkheid voor multicompany-situaties en voor meerdere logistieke grondvormen

De mogelijkheid voor multicompany-situaties en voor meerdere logistieke grondvormen

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: IHC Holland Parts & Services   Leverancier/dienstverlener: Isah Business Software
Plaats: Kinderdijk  
Branche: automotive, machine- & apparatenbouw   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname:
Productnaam:  

IHC Holland Parts & Services heeft een ERP-oplossing gekozen van Isah. De producent van baggerinstallaties uit Kinderdijk implementeert het systeem wereldwijd bij alle vestigingen. Belangrijkste criteria voor het pakket waren de mogelijkheid voor multicompany-situaties en voor meerdere logistieke grondvormen.

IHC P&S startte begin 2005 een uitgebreid selectietraject. Het ERP-pakket mocht niet complex mocht zijn en moest een geïntegreerde oplossing zijn. Verder wilde het bedrijf de mogelijkheid om met de leverancier een uitgebreid partnership aan te gaan. Er werd gekozen voor Isah, omdat deze leverancier na weging op al deze punten het beste heeft gescoord.

 

Geïntegreerde oplossing

“Isah-7 wordt al sinds 2002 bij andere business units succesvol ingezet. Dankzij hun positieve ervaringen hebben we Isah al een aantal jaren in het vizier”, aldus John Boer, controller bij IHC P&S. IHC P&S heeft specifiek voor het pakket Isah-7 gekozen, omdat het een geïntegreerde oplossing is die alle bedrijfsprocessen ondersteunt: van engineering, productie en projectmanagement tot aan assemblage en service. Tevens wil de organisatie zijn serviceactiviteiten verder professionaliseren en met Isah-service kunnen deze gemanaged en beheerd worden. Door de inzet van document management zijn documenten door het gehele ERP-systeem te raadplegen en tekeningen eenvoudig te beheren.

 

Lees ook: De baten van ERP (vraagbaak)

 

Reageer op dit artikel