artikel

Alfasan International live met ERP van Atos Orgin

Supply chain

Alfasan International live met ERP van Atos Orgin
diergeneesmiddel

Ondersteuning van onder andere bedrijfsprocessen, rapportages, tracking & tracing, supply chain management, afhandeling van gevaarlijke goederen en ondersteuning van klantrelaties.

Ondersteuning van onder andere bedrijfsprocessen, rapportages, tracking & tracing, supply chain management, afhandeling van gevaarlijke goederen en ondersteuning van klantrelaties.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Alfasan International   Leverancier/dienstverlener:
Plaats: Woerden  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype:   Datum ingebruikname:
Productnaam:  

Het ERP-pakket QuicK’EM van Atos Origin is door SAP officieel erkend als Vertical Partner for Chemicals and Life Sciences. Dit ERP-software pakket is gebaseerd op mySAP All-in-One oplossing. Alfasan International, leverancier van diergeneesmiddelen, heeft inmiddels besloten om over te stappen op de ERP-oplossing.

QuicK’EM is vooral geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen. Deze ERP-oplossing kan volgens Atos Origin binnen drie tot vier maanden geïmplementeerd worden, met behoud van alle functionaliteiten. QuicK’EM biedt een oplossing voor de ondersteuning van onder andere bedrijfsprocessen, rapportages, tracking & tracing, supply chain management, afhandeling van gevaarlijke goederen en ondersteuning van klantrelaties.
“Atos Origin verzorgt de complete implementatie waardoor wij ons kunnen concentreren op onze kernactiviteiten: de ontwikkeling en productie van diergeneesmiddelen”, zegt Bart Quik, Operationeel Directeur van Alfasan International.

 

Atos Origin

Atos Origin is vooral actief binnen de chemische en procesindustrie, met belangrijke klanten als Shell Chemicals, Akzo Nobel, Huntsman, UCB en Solvay. In Nederland heeft de IT-dienstverlener ervaring met de implementatie, het onderhoud en beheer van SAP oplossingen. Daarnaast is Atos Origin SAP Global Services Partner, SAP Global Hosting Partner en lid van het SAP NetWeaver Partnership Initiative.

 

Lees ook: Atos Origin gaat bij defensie SAP implementeren (mei 2006)

 

Lees ook expertartikel: ERP markt vraagt om bredere dienstverlening (2)

 

Lees ook: SAP-partnerbeleid ontwikkelt zich richting mkb (bladarchief 2006)

Reageer op dit artikel