artikel

Welke prijzen kunt u winnen

Supply chain

Welke prijzen kunt u winnen
Beertender

Logistiek.nl is totaal vernieuwd en daar zijn we trots op! Daarom hebben we mooie prijzen uitgereikt. U maakt kans met uw eigen unieke code die u op deze website online kunt krassen. Na het activeren van uw code dingt u automatisch mee naar één van onderstaande prijzen. Wekelijks maken wij de winnaars bekend op deze website. De actie loopt tot 28 februari 2006.

HOOFDPRIJS: Beertender

Wat is er lekkerder dan thuiskomen van een winterse dag met een versgetapt biertje in ’t vooruitzicht? Met BeerTender tapt u op elk gewenst moment het lekkerste biertje.

 

2 x EERSTE PRIJS: Weekendje Parijs

Is het nu een paradijs voor lovers, walhalla voor liefhebbers van stijl en mode of het centrum van kunst en cultuur? Parijs is het allemaal! Nergens anders vindt u op loopafstand zoveel monumenten, schilderachtige wijken, karakteristieke brasseriën, internationale restaurants, beroemde en onbekende maar niet minder interessante musea.

 

De stedenreizen specialist Van Nood reizen stelt 2 x een vierdaagse busexcursie naar Parijs voor twee personen beschikbaar. De reis is inclusief drie overnachtingen in een middenklasse hotel in het centrum van Parijs op basis van logies met ontbijt.

 

3 x TWEEDE PRIJS: iPod shuffle

 

De verrassend kleine iPod shuffle is de meest onvoorspelbare nieuwe iPod. Welk nummer zou er nu komen? Past het bij dit moment? En bij uw stemming? Zet uw muziek erop, zet hem aan en kijk waar uw uitkomt.

 

15x DERDE PRIJZEN: Logistiek Zakboek op cd-rom

 

De cd-rom Logistiek van Reed Business biedt inzicht in de belangrijkste aspecten van de logistiek. De cd-rom bevat veel direct toepasbare praktische informatie, beknopte teksten, checklists, stappenplannen, tabellen, formules en cases. Wat u ook wilt weten op het gebied van logistiek, u kunt het vinden op de cd-rom Logistiek.

 

Wilt u kans maken op één van bovenstaande prijzen? Kras snel uw eigen code hier op Logistiek.nl en doe mee!

 

Reageer op dit artikel