Nieuwsbrief Logistiek

Ontvang vier keer per week het laatste logistieke nieuws, achtergrondartikelen, blogs, video’s, vacatures en fotoreportages.


Blijf op de hoogte van e-fulfilment

Nergens gaan de ontwikkelingen in de logistiek sneller dan op e-fulfilmentgebied. Vanaf nu brengt logistiek.nl elke drie weken een update uit met daarin de laatste nieuwtjes, de trends van dit moment en spraakmakende visies. Schrijf je nu in en ontvang per mail altijd de laatste stand van zaken.


Up-to-date info over Logistieke Dienstverlening

Logistiek dienstverleners staan regelmatig voor belangrijke strategische beslissingen. Verladers vertrouwen meer en meer op de kennis en vaardigheden van hun logistieke partners. Maar hoe gaat dat in de praktijk? Daarover brengt logistiek.nl regelmatig een update uit met de belangrijkste tips en ervaringen uit dit dynamische marktsegment. Schrijf je nu in en ontvang per mail altijd de laatste stand van zaken.


Up-to-date info over Logistieke Ketenregie

Samenwerking in supply chains begint meer en meer serieus vorm te krijgen met de opkomst van control towers, de opzet van gezamenlijke hubs aan stadsranden en het ontwikkelen van online platforms en netwerken. Meer over de actuele visies op dit thema, de nieuwste plannen en pilots staat vanaf nu in een driewekelijkse update van logistiek.nl. Schrijf je nu in en ontvang per mail altijd de laatste stand van zaken.


Up-to-date info over Logistieke Smart Warehousing

Het magazijn verandert in rap tempo van een simpele opslaglocatie naar een high-tech werkomgeving met robots, kunstmatige intelligentie en slimme software. Vanaf nu brengt logistiek.nl elke drie weken een update uit met daarin de laatste trends en productontwikkelingen op dit gebied. Schrijf je nu in en ontvang per mail altijd de laatste stand van zaken.