nieuws

Gefco investeert in digitalisering met overname

Logistieke dienstverlening 857

Logistieke dienstverlener Gefco maakt werk van digitalisering. Het Franse bedrijf neemt Chronotruck over. Chronotruck is een digitaal transportplatform dat verladers en vervoerders verbindt.

Gefco investeert in digitalisering met overname

De overname moet de broodnodige digitaliseringsslag in de logistiek versnellen. Gefco wil met onder meer Chronotruck de klantervaring verbeteren en volledig gedigitaliseerde diensten aanbieden aan zijn klanten.

Chronotruck is een digitaal vrachtplatform, gelanceerd in 2016, dat transporteurs en verladers met elkaar verbindt. Insteek is slimmer gebruik van vrachtwagens en lege trucks te reduceren. Tot op heden heeft Chronotruck meer dan 9.000 klanten bediend. Momenteel opereert Chronotruck voornamelijk in Frankrijk.

 

Lees ook
Digitalisering verandert logistieke wereld snel – opletten voor buitenspel!

 

Luc Nadal, ceo van Gefco: “De expertise van Chronotruck in digitalisering zal ons niet alleen helpen om de klantenervaring te verbeteren, maar ook om onze ecologische voetadruk te verminderen door te garanderen dat trucks met volledige capaciteit de weg op gaan.”

 

 

 

Reageer op dit artikel