nieuws

CB gaat logistiek Noordhoff verzorgen

Logistieke dienstverlening 918

Noordhoff Uitgevers besteedt de complete opslag en distributie van haar lesmethodes en (studie)boeken uit aan logistiek dienstverlener CB. CB start in mei met de eerste leveringen aan klanten van de educatieve uitgever.

CB gaat logistiek Noordhoff verzorgen

CB gaat voor Noordhoff het voorraadbeheer realiseren, de levering naar schoolboekspecialisten, boekverkopers, webshops, scholen, universiteiten, studenten en scholieren, en de zichtzendingen, beoordelingsexemplaren en verwerking van retouren.

Eind maart is de verhuizing van Noordhoff-voorraden naar CB gestart. Circa 14.000 pallets met ruim 4,5 miljoen lesboeken voor het voortgezet onderwijs, hbo, mbo, basisonderwijs en atlassen worden verplaatst. De uitlevering door CB aan klanten zal, gefaseerd per onderwijssoort, starten in mei. Tot die tijd blijven de producten uitgeleverd worden door de huidige logistiek partner van Noordhoff.

 

Lees ook
Tenderen: 7 tips voor verladers en logistiek dienstverleners

 

Maarten Cleeren van Noordhoff: “Snelheid, kwaliteit en het vermogen om snel te kunnen bewegen in een veranderende markt spelen een belangrijke rol in onze keuze. We zijn ervan overtuigd dat we samen met CB onze klanten tijdig en foutloos kunnen leveren.”

Mathijs Suidman, Directeur Media CB, is verheugd over deze ontwikkeling: ”Noordhoff is een grote en vernieuwende educatieve uitgever en we zijn er trots op dat we hen logistiek mogen ontzorgen.”

Reageer op dit artikel