nieuws

Nieuwe, grote klant voor JCL Logistics

Logistieke dienstverlening 2433

JCL Logistics Benelux mag een nieuwe, grote klant toevoegen aan zijn klantenbestand. JCL gaat de komende jaren de distributie verzorgen van een Duitse fietsfabrikant in Europa.

Nieuwe, grote klant voor JCL Logistics

De Duitse fietsfabrikant Derby Cycle en JCL Logistics Benelux hebben  een meerjarig contract getekend voor de volledige distributie van fietsen in Europa, met uitzondering van Duitsland. De samenwerking moet de expansieplannen van Derby Cycle in Europa versterken.

Fietsmerken

Derby Cycle uit Cloppenburg behoort tot de grootste fietsenfabrikanten in Europa. Het bedrijf is onder meer bekend van de merken Kalkhoff, FOCUS, Releigh en Univega. Ook biedt het mobiliteitsoplossingen met het leasemerk Lease-a-bike of de verzekeringsoplossing Protect-a-bike. Naast e-bikes heeft Derby Cycle mountainbikes, racefietsen, trekking-, stads-, cross- en kinderfietsen in het assortiment.

Keuze voor JCL

De Duitsers kiezen voor JCL na een ‘zorgvuldig selectietraject’ te hebben doorlopen. Service, leverbetrouwbaarheid, professionele dienstverlening en de bedrijfscultuur gaven de doorslag voor r Derby Cycle. Bert de Vries, directeur van JCL Logistics Benelux: ““We zijn erg content dat we met Derby Cycle ons specialisme kunnen uitbreiden en kijken uit naar een nauwe en vruchtbare samenwerking.”

 

Reageer op dit artikel