nieuws

De Winter Logistics breidt samenwerking Paletti uit

Logistieke dienstverlening 850

De logistieke samenwerking tussen Paletti Growers en De Winter Logistics wordt met vijf jaar verlengd. Beide partijen gaan minimaal tot 2024 ‘samen op pad’ met snijbloemen en potplanten.

De Winter Logistics breidt samenwerking Paletti uit

De Winter Logistics, dat in 2018 nog sierteeltconcurrent R. Gorissen overnam, biedt Paletti Growers een compleet logistiek concept. Van collectie transport bij de kweker tot distributie naar alle veilingen.

De twintig kwekerijen die samen Paletti Growers vormen, zijn gevestigd in de Euregio: de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg en de aangrenzende Duitse regio Nordrhein-Westfalen. Door de samenwerking met De Winter Logistics heeft de coöperatie landelijke dekking middels een lokale transporteur.

 

Tenderen: 7 tips voor verladers en logistiek dienstverleners

 

Eric Brouwers, coördinator van Paletti Growers: “Wij vinden de lokale vestiging met lokale mensen van De Winter Logistics heel belangrijk. Vanuit deze situatie een landelijk dekkend netwerk realiseren, dat is ook de komende vijf jaar onze doelstelling.” De overeenkomst wordt niet alleen verlengd, ook uitgebreid. met enkele leden van de Paletti groep.

 

 

Reageer op dit artikel