nieuws

DSV en Slimstock werken samen aan voorraadoptimalisatie dienst

Logistieke dienstverlening 1544

Logistiek dienstverlener DSV Global Transport & Logistics is een strategische samenwerking met Slimstock aangegaan om de voorraadoptimalisatie voor DSV’s klanten mogelijk te maken en integraal onderdeel te laten zijn van de dienstverlening.

DSV en Slimstock werken samen aan voorraadoptimalisatie dienst
Meinderdjan Botman (links op de foto), chief commercial officer bij DSV Solutions en Piet van Dyk, general manager supply chain innovation bij DSV Solutions South Africa schudden de hand met Eric van Dijk (rechts), CEO bij Slimstock, om de partnerovereenkomst te bezegelen.

De wereldwijd actieve logistiek dienstverlener DSV houdt zich met een team voorraadspecialisten al meer dan dertien jaar bezig met supply chain optimalisatie vraagstukken van klanten. De kennis en software van Slimstock moet hierbij gaan ondersteunen. “Klanten verwachten tegenwoordig meer van ons dan alleen warehousing, orderfulfilment en distributie. Ze hebben behoefte aan een logistieke partner die verantwoordelijkheid neemt voor de hele supply chain, inclusief het optimaliseren van voorraadniveaus. Deze strategische partnerovereenkomst is voorgekomen uit een jarenlange relatie tussen onze twee bedrijven en onderstreept ons commitment om voorraadoptimalisatie integraal onderdeel van onze dienstverlening te laten uitmaken”, zegt Meinderdjan Botman, Chief Commercial Officer bij DSV Solutions.

Klanten hebben behoefte aan logistieke partner die verantwoordelijkheid neemt voor de hele supply chain, inclusief het optimaliseren van voorraadniveaus.

Voorraad beheren en optimaliseren auto-dealer

De eerste klant van DSV waarvoor de software van Slimstock wordt ingezet is een autodealer-organisatie in Zuid-Afrika. Het bedrijf heeft zijn logistieke operatie al uitbesteed aan DSV en in een pilotproject gaat DSV nu ook de voorraad beheren en optimaliseren, gebruik makend van de software van Slimstock.

Quickscan maakt verbeterpotentieel inzichtelijk

Samen met DSV heeft Slimstock een quickscan ontwikkeld waarmee ze voor DSV-klanten snel het verbeterpotentieel inzichtelijk kunnen maken. “Op basis hiervan kunnen we ze gericht helpen hun supply chain prestaties te verbeteren, net zoals we dat bij Slimstock inmiddels al voor bijna duizend andere bedrijven hebben gedaan”, aldus Eric van Dijk, de CEO van Slimstock.

Lees ook: Vissers heeft primeur met VMI-app van Slimstock

Reageer op dit artikel