nieuws

Bakker Logistiek voert directiewisseling door

Logistieke dienstverlening 5200

Stoelendans bij Bakker Logistiek. De logistieke dienstverlener voert een directiewisseling door. De familie treedt zich terug uit de dagelijkse praktijk. De dagelijkse leiding komt in handen van een nog te bepalen nieuwe algemeen directeur.

Bakker Logistiek voert directiewisseling door

Bakker Logistiek zoekt een nieuwe algemeen directeur. Guus van Neijenhof, de huidige algemeen directeur van de Bakker Groep, zal toetreden tot de RvC en gaat zich daarnaast richten op diverse projecten voor de Bakker organisatie.

Deze verandering is onderdeel van een grotere directiewisseling bij de logistieke dienstverlener. De familie doet een stapje terug. De dagelijkse verantwoording wordt overgenomen door een leidinggevend team bestaande uit een algemeen directeur, financieel & IT Directeur en een commercieel & operationeel directeur.

 

Lees ook
Bakker Groep en Albert Heijn kiezen voor LNG

 

 

Algemeen directeur gezocht

De positie van operationeel & commercieel directeur Bakker Logistiek wordt met ingang van 1 januari 2019 vervuld door Erik Ros. Namen voor de andere twee functies volgen binnenkort. Piet Bakker, eigenaar van de Bakker Groep, blijft direct betrokken bij het directie team en zal zich richten op zijn rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

 

 

Reageer op dit artikel