nieuws

CB Fashion wijzigt naam

Logistieke dienstverlening 2853

CB Fashion heeft een nieuwe naam. De naamsverandering en andere uitstraling moet de mondiale bekendheid vergroten en de onafhankelijkheid versterken.

CB Fashion wijzigt naam

CB fashion, voorheen een joint venture tussen CB en Fashionwheels, heet vanaf nu Modexpress. De naamswijziging is in lijn met de ambitieuze, internationale groeistrategie van het bedrijf, gericht op hoogwaardige logistieke dienstverlening voor bedrijven werkzaam in de Fashion en Lifestyle industrie. Mark Fransen, ceo van Modexpress: “Onze klantenkring is de laatste jaren fors uitgebreid, van landelijke naar steeds meer internationale klanten. Door deze nieuw verworven internationale marktpositie merken we dat er behoefte is aan een duidelijkere profilering in één, voor iedereen herkenbare, huisstijl.”

CB fashion verkoop

In een eerder stadium heeft CB Fashion een aandelenbelang teruggekocht van CB en met de nieuwe identiteit wordt ook de onafhankelijkheid van de organisatie verder gestalte gegeven. Modexpress heeft een zeer uitgebreid klantenportfolio en meer dan 500 werknemers in dienst. Modexpress levert dagelijks ruim 20.000 zendingen aan winkels en consumenten, nationaal en internationaal met een wagenpark van 220 vrachtwagens. De 6 eigen warehouses in Helmond, Deurne en Alphen aan den Rijn,  hebben een opslagcapaciteit van 140.000 m2.

Reageer op dit artikel