nieuws

Bos Logistics neemt activiteiten Tunderman Road Cargo over

Logistieke dienstverlening 1880

Logistiek dienstverlener Bos Logistics neemt de Benelux distributieactiviteiten van Tunderman Road Cargo over per 1 januari 2019.

Bos Logistics neemt activiteiten Tunderman Road Cargo over

Bos Logistics en Tunderman Road Cargo hebben een overeenkomst ondertekend voor de overname van de activiteiten per 1 januari 2019. Door deze overname neemt Bos Logistics de LCL (Less Container Loads) distributie in de Benelux over van Tunderman Road Cargo. Het betreft op dagelijkse basis het transport van 35 eenheden.

Positie in Rotterdamse haven verstevigen

Met de overname zegt Bos Logistics haar positie als logistiek dienstverlener in de Rotterdamse haven te verstevigen voor LCL-zeevracht distributie binnen de Benelux. De logistiek dienstverlener is met vestigingen vertegenwoordigd op verschillende luchthavens (Zaventem, Schiphol, Eindhoven) en de haven van Rotterdam. Bos heeft vooral veel ervaring in lucht- en zeevracht. Er werken 375 medewerkers en het bedrijf heeft 350 transporteenheden.

Van terminal tot achterland

Tunderman Road Cargo maakt deel uit van de HM Group, een samensmelting van diverse logistieke bedrijven, waaronder Hooymeijer. Alle diensten, van terminal tot achterland op het gebied van transport, opslag en haven behoren tot het dienstenpakket van HM Group. Het bedrijf is vooral actief in de Rotterdamse haven.

Werken in de logistiek? Kijk voor actuele logistieke vacatures op de nieuwe vacaturesite carriere.nu.

Reageer op dit artikel