nieuws

QRS groep besteedt logistiek uit aan CB

Logistieke dienstverlening 1768

QRS groep besteedt logistiek uit aan CB

Groothandel in medische hulpmiddelen QRS Groep besteedt per 1 juli 2018 alle logistieke activiteiten uit aan logistiek dienstverlener CB.

Van het ontvangen van goederen (inbound logistiek) en opslag tot pick & pack en de levering aan klanten (outbound), zowel naar bedrijven als consumenten, is wat de uitbesteding van activiteiten behelst. CB is een van de Top 100 logistiek dienstverleners en is onder meer gespecialiseerd in healthcare logistiek.

Logistiek uitbesteden en concentreren op core business

QRS is gevestigd in Oss en is een groothandel in medische hulpmiddelen waar QRS Healthcare en Disporta onder vallen. Het bedrijf voert een divers assortiment van onder andere medische gebruiks- en verbruiksartikelen, hygiëneproducten en medische apparatuur. Disporta levert een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen, fitness- en trainingsproducten en praktijkinrichting. “Binnen de QRS Groep hanteren wij de missie ‘de Zorg Beter Faciliteren’. Om dit te realiseren is het van belang dat wij ons concentreren op onze corebusiness; de verkoop en het advies over een breed assortiment van medische hulpmiddelen”, aldus Mark van de Camp, Algemeen Directeur van QRS. “Vandaar dat we hebben besloten het logistieke proces uit te besteden. Na een zorgvuldig selectietraject hebben wij gekozen voor CB. Wij zien uit naar onze samenwerking en hebben er veel vertrouwen in dat wij samen met CB een hoge klanttevredenheid realiseren.”

Lees ook: Hartmann kiest voor logistiek van CB

 

Reageer op dit artikel