nieuws

DB Schenker introduceert tijdsgebonden gegarandeerde levering in Europa

Logistieke dienstverlening 1962

DB Schenker introduceert tijdsgebonden gegarandeerde levering in Europa

DB Schenker lanceert premium 10 in landtransport. Nog sneller en exacter je bestelling ontvangen in heel Europa is de belofte van de logistieke dienstverlener.

Met deze nieuwe leveringsoptie kunnen bedrijven gebruik maken van een tijdsgebonden service met gegarandeerde levering van hun zendingen uiterlijk om 10.00 uur. De introductie volgt op de nieuwe inrichting van het Europese groupagenetwerk vorig jaar.

Met Premium 10 optimaliseert DB Schenker, nummer 5 in Top 100 logistieke dienstverleners 2018)  zijn producten en biedt het zijn klanten een substantieel voordeel in levertijd.”De nieuwe leveringsoptie gaat over snelheid en betrouwbaarheid. Het is een efficiënte oplossing voor bedrijven die hun zendingen in de ochtend willen ontvangen,” aldus Christian Drenthen, executive vice president landtransport bij DB Schenker in Europa. “Hiermee bieden we onze klanten in heel Europa tijdsgebonden en gegarandeerde looptijden, waardoor we ook beter kunnen voldoen aan de toenemende just-in-time productie-eisen.”

Het DB Schenker-netwerk verbindt 430 landtransportlocaties in 38 Europese landen met elkaar.

 

 

 

Reageer op dit artikel