nieuws

C.H. Robinson lanceert nieuwe generatie transporttechnologie in Europa

Logistieke dienstverlening 1731

C.H. Robinson lanceert nieuwe generatie transporttechnologie in Europa

C.H. Robinson lanceert Navisphere® mobiele app voor vrachtwagenchauffeurs in Europa. Hiermee kunnen chauffeurs informatie over hun vracht bekijken en updaten terwijl ze onderweg zijn.

De app stuurt de vereiste updates automatisch door en stelt chauffeurs in staat om documenten te scannen en uploaden om betalingsprocessen te vergemakkelijken. De app (beschikbaar voor Andoid en Iphone) biedt laadorders aan via eenvoudige sms-notificaties en gebruikt geo-fence-updates en de locatiedienst van de telefoon om automatisch ieder uur bijna real-time laadupdates te versturen, of vaker indien de verzender dit vereist. Ook kan met het systeem papierwerk worden gescand en geupload worden.

“Bedrijven die producten verzenden vereisen tijdige updates over waar hun zending zich op een bepaald moment bevindt,” zegt Jeroen Eijsink, president van C.H. Robinson Europa. “Vóór Navisphere Driver moesten chauffeurs regelmatig stoppen of onderweg bellen om handmatig traceringsinformatie in te voeren. Nu kan hun telefoon het werk automatisch voor hen doen.”

Lees een groot interview met Jeroen Eijsink in het komende juni-nummer van Logistiek. Eijsink die sinds 2015 de leidsman is van C.H. Robinson Europa, gaat  onder meer dieper in op de ‘geavanceerde IT technologie’ van C.H. Robinson. Ook de groeistrategie van het bedrijf komt aan bod. 

Reageer op dit artikel