nieuws

Verhoek Europe voegt intelligentie toe aan vloot

Logistieke dienstverlening 1776

Verhoek Europe voegt intelligentie toe aan vloot

Logistiek dienstverlener Verhoek Europe gaat alle trailers en kooi-apen uitrusten met het fleet intelligence N-dure systeem van Route42. Op die manier wil Verhoek de logistieke processen verbeteren om de productiviteit en kwaliteit te verhogen.  

Met het N-dure systeem kan Verhoek Europe op ieder moment van de dag zien welke trailers en kooi-apen onderweg zijn en waar ze zich bevinden. Bovendien kan de logistiek dienstverlener met de data uit het systeem inzicht krijgen in gemiddelde wachttijden op klantterreinen, dokken en slagbomen, waardoor volgens het bedrijf betere kostencalculaties kunnen worden gemaakt.

Intelligentie toevoegen aan vloot

De N-dure is een unit die elke minuut van de dag inzichten biedt in het getrokken materieel. Hiermee is bijvoorbeeld duidelijk waar de trailers zijn en welke route is afgelegd. “Route 42 is een flexibele club die echt intelligentie toevoegt die voor onze business het verschil kan maken. Wij krijgen met N-dure beter inzicht in het gebruik van onze trailers en kooi-apen. Met die kennis kunnen we onze klanten beter bedienen met in-time delivery, we kunnen tijd besparen en ons materiaal efficiënter inzetten. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding bij Route42 gewoon erg goed. Wij zien dit echt als de start van een succesvolle partnership,” zegt Ronald Mijnen, Fleet Manager bij Verhoek Europe.

Ook meer efficiëntie op de kooi-apen

Naast de trailers worden ook de kooi-apen uitgerust met N-dure om ook hier meer efficiëntie uit te halen. Bedrijven kunnen achterhalen waar de kooi-apen zijn en, op de minuut nauwkeurig, remote inzicht verkrijgen in de draai-uren. Dit is handig om tijdig onderhoud in te plannen. Bovendien helpt dit inzicht Verhoek Europe om te kijken of de kooi-apen efficiënt worden ingezet.

Lees ook: Ewals met fleetmanagement klaar voor digitale toekomst

Reageer op dit artikel