nieuws

Müller neemt Prins Transport over

Logistieke dienstverlening 2542

Müller neemt Prins Transport over

Müller Fresh Food Logistics uit Holten lijft Prins Transport. Müller neemt alle vennootschappen over van het familiebedrijf uit Lekkerkerk.

Met deze overname versterkt Müller, die onder meer Tony’s Chocolonely verzorgt,  haar positie in de koelvers- en diepvriesmarkt in de Benelux en verbreedt zij haar dienstenpakket. Voor Prins biedt de overname een stevigere positie in de markt, nieuwe mogelijkheden binnen de organisatie en continuïteit.

Wagenpark

Arjen Prins blijft directeur van het bedrijf. Ook zet hij zijn leidende rol binnen de transportactiviteiten voort. Het beheer alsmede de  in- en verkoop van het wagenpark zal onder de vlag van Müller European Truck & Trailer Care te Lekkerkerk worden voortgezet. De directie van dit bedrijf wordt gevoerd door Anton Müller. Ook de werkplaatsactiviteiten in Lekkerkerk  blijven doorgaan.

Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics is gespecialiseerd in warehousing, VAL/VAS en distributie van koelverse- en diepvries levensmiddelen. Daarnaast is Müller gespecialiseerd in internationale  koel- en vriestransporten door geheel Europa via haar bedrijf in Tsjechië. Het familiebedrijf  50.000 m² aan koel- en vriesmagazijnen. Müller heeft vestigingen in Holten, Nijkerk en Roelofarendsveen.

 

 

Reageer op dit artikel