nieuws

Vos logistics neemt logistieke dienstverlener over

Logistieke dienstverlening 2472

Vos logistics neemt logistieke dienstverlener over

Vos Logistics neemt de activiteiten van familiebedrijf Gebroeders Joosten Nederweert over. Door de deal versterkt de logistieke dienstverlener zijn positie in de Benelux.

De activiteiten van Gebroeders Joosten omvatten hoofdzakelijk nationale distributie en transport van bouwgerelateerde producten voor een aantal gerenommeerde internationale ondernemingen. Ook opslag wordt verzorgd. De activiteiten sluiten goed aan op de strategische speerpunten van Vos Logistics in de Benelux, verklaart Vos de overname.

Groot volume vervoer en distributie

Joosten wordt geïntegreerd in Vos Logistics Breukelen. Wim Roelofsen, business unit manager Vos Logistics Breukelen: “De overname van deze activiteiten sluit perfect aan op een toenemende vraag vanuit onze klanten en op ons dienstenportfolio: groot volume vervoer en distributie met behulp van mobiele magazijnen (wissellaadbakken) waardoor processen bij onze klanten en afnemers van onze klanten ongestoord doorgang vinden. De stabiele klantenbasis van Gebroeders Joosten komt deels overeen met die van Vos Logistics Breukelen waardoor we direct in staat zijn de dienstverlening verder te verbeteren.”

Naast de overname van het trekkend en getrokken materieel, zoals groot volume combi’s met wissellaadbakken, deels uitgerust met kooiapen, neemt Vos ook alle 25 werknemers over. Marielle Joosten, directeur Gebroeders Joosten: “Met de overname door Vos Logistics gaat ons bedrijf een volgende fase van verdere groei en professionalisering in. Tegelijkertijd is de continuïteit gewaarborgd en wordt op passende wijze voorzien in het opvolgingsvraagstuk.”

 

Reageer op dit artikel