nieuws

Dachser wint duurzaamheidsprijs

Logistieke dienstverlening 966

Logistiek dienstverlener Dachser heeft tijdens de uitreiking van ‘The European Transport Award for Sustainability’ de prijs ‘Special Award for Corporate Social Responsabilty’ in de wacht gesleept.

Dachser wint duurzaamheidsprijs

De logistiek dienstverlener werd eerste in de categorie ‘Transportation and Forwarding Companies’. De ‘Special Award’, toegekend door de in München gevestigde logistieke uitgeverij Huss-Verlag, erkent een organisatie die zich in het bijzonder inzet voor duurzaamheid. En dan niet alleen het verminderen van de milieubelasting, maar duurzaamheid zit ook geworteld in de bedrijfscultuur en de bedrijfsdoelstellingen. “We waren zeer onder de indruk van Dachser’s totale concept als duurzaam familiebedrijf”, aldus de jury die bestaat uit zes redacteuren van vaktijdschriften van uitgeverij Huss-Verlag.

Duurzaamheid

Dr. Andreas Froschmayer, Corporate Director Corporate Development, Strategy & PR bij Dachser nam de prijs in München uit naam van de logistiek dienstverlener in ontvangst.  Ceo Bernhard Simon van Dachser over de prijs: “We zetten ons al jarenlang in voor sociale, ecologische en economische duurzaamheid. Deze prijs is zowel een erkenning van onze inspanningen als een extra motivatie om door te gaan”.

Lees ook: Slimme en schone technieken houden stad begaanbaar

Reageer op dit artikel