nieuws

Nijhof-Wassink doet bulktransport voor Triferto

Logistieke dienstverlening 1672

Nijhof-Wassink doet bulktransport voor Triferto
Martin Schoemaker, General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink en (rechts) Jeroen Rossy, CEO Triferto

Internationale groothandel van minerale meststoffen Triferto heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met bulktransport specialist Nijhof-Wassink. De divisie Feed Logistics van de logistiek dienstverlener verricht alle transportactiviteiten van bulkproducten van het bedrijf dat gevestigd is in Doetinchem.

Nijhof-Wassink verzorgt ook voor Triferto de planning, waarbij er sprake is van integratie tussen de verschillende softwaresystemen van beide bedrijven.

Snelle levering garanderen

Door het gespreide netwerk van de zes distributiecentra van Triferto te combineren met het transportnetwerk van Nijhof-Wassink kan het bedrijf de gekorrelde meststoffen op een korte afstand van lokale afnemers aanbieden en snelle levering garanderen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden.

Duurzame keten realiseren

De samenwerking past binnen de ambities van Triferto om haar bemestingsconcepten op een rendabele manier te laten gebruiken door haar ketenpartners voor een duurzame landbouw en voedselproductie.

Nijhof-Wassink past bij ambities Triferto

“Triferto staat voor kwalitatief hoogwaardige meststoffen. Om kwaliteit voor onze klanten te kunnen garanderen werken wij met partners samen die ervoor zorgen dat onze hele keten kwaliteit levert. De manier van werken, de vloot en de mensen van Nijhof-Wassink passen goed bij deze kwaliteitsperceptie”, verklaart Jeroen Rossy, CEO van Triferto.

Reageer op dit artikel