nieuws

Kuehne + Nagel kiest voor bandenmanagementsysteem

Logistieke dienstverlening 1763

Kuehne + Nagel kiest voor bandenmanagementsysteem

Om de transparantie te vergroten en meer duurzaam te opereren, investeert Kuehne + Nagel in een bandenmanagementsysteem.

Kuehne+Nagel, nummer 3 Top 100 Logistieke Dienstverleners,  gaat in zee met Profile Tyrecenter Truck Europe.  Profile gaat de vloot van Kuehne + Nagel drie keer per jaar controleren middels Fleetcheck, het digitale meet- en registratiesysteem van Profile. Rapportages zijn altijd inzichtelijk via online bandenmanagementsysteem Tymacon. Daarin wordt de informatie over de as-positie, profieldiepte en het kilometerrendement van de banden uit het wagenpark van Kuehne + Nagel vastgelegd.

Altijd inzicht

De logistieke dienstverlener kan vanaf nu ieder bandenleven nauwgezet online volgen. Vincent van der Meer van Kuehne+Nagel: “Je weet nooit wanneer je gegevens nodig hebt, maar als je erbij moet, dan is er vaak haast bij. Met Tymacon is alles direct 100% inzichtelijk.” Profile zorgt overal voor dezelfde bandentypen, dezelfde kwaliteitsstandaard en hetzelfde onderhoud.  Kuehne+Nagel maakt gebruik van Bridgestone en Bandag (dochterbedrijf van Bridgestone).
 

Reageer op dit artikel