nieuws

DHL haalt voor Kwantum meubels op uit Azië

Logistieke dienstverlening 1666

Goederen voor Kwantum worden voortaan vanuit Azië door DHL Global Forwarding per containerschip vervoert naar de haven van Rotterdam. Hier vanuit worden de goederen via de centrale distributiecentra van de Homefashion Group – de moederorganisatie van Kwantum – gedistribueerd naar de woonwinkels in Nederland en België.

DHL haalt voor Kwantum meubels op uit Azië

DHL Global Forwarding, maakte vrijdag bekend, dat het sinds kort partner voor het importeren van producten uit het Verre Oosten voor de Homefashion Group met hoofdkantoor in Tilburg.

Transport vanuit verschillende Aziatische landen

Vanuit verschillende Aziatische landen vervoert DHL de woonproducten per containerschip naar de haven in Rotterdam.

DHL zorgt voor gegarandeerde ruimte

DHL biedt de Homefashion Group een oplossing met naar eigen zeggen een gegarandeerde ruimte op containerschepen met vaste transittijden tegen concurrerende marktprijzen. “DHL zorgt ervoor dat onze woonartikelen vanuit het Verre Oosten binnen een goed voorspelbare termijn en tegen een goed tarief in Rotterdam aankomen”, zegt Jan Willem Arts, Manager Supply Chain bij Homefashion Group.

Reageer op dit artikel